2015. április 30., csütörtök

Scrap tábor újratöltve


Április közepén Scrap táborban voltam - 8 év kihagyás után... Utoljára az első ilyen táborban, a híres (vagy inkább hírhedt) "Legyes Táborban" voltam, azóta csak vágyakoztam, és nagyon hiányzott.
A Fb-n időnként kirobbanó viharok miatt kissé aggódtam, és nem vártam túl sokat, de kifejezetten pozitív élmény volt! Bárkivel beszéltem, kedves, segítőkész és aranyos emberrel találkoztam csak. Nagyon jó érzés volt. Annyira, hogy mindenképp szerettem volna erről egy emlékeztetőt - a fotós és egyéb megörökítésen kívül, egy "inspirációsat".
A táborban az egyetlen újdonság számomra a Media Ink használata volt, így kb. ez volt az egyetlen project, amit normálisan elkezdtem - és leghamarabb be is fejeztem itthon, de mégsem ezt mutatom most.
A textil borítású albumok mindig tetszettek, de valahogy sosem álltam neki. Most Tamcsi tábori workshopjának hatására (köszönöm Tamcsi!) itthon nekiláttam, és készítettem végre egy méltó borítót az egyik ArtJournal albumomnak (és még egy lap itt - ez a Páromnál van kitéve, ezért nem volt a táborban :) és másik 3 oldal meg nincs feltéve a blogra...)
Az anyagot Japánban vettem tavaly télen (ez volt az első dolog, amit vettem akkor...), erre kerültek alulra a táborban kapott ajándék kincsekből (köszönöm Nőicsizma, Pentart, Scrapbolt, Scrapbook.hu, Scrapfellow!)
Az egyik karikára került még egy olló és egy "hand made" feliratos charm, és két japán csengettyű.A lényege számomra:
1. mindenkiből ott egy darab, és tökéletesen kiegészítik egymást, bármelyik nélkül kevesebb lenne az "egész". 
Az alap egy Yabo tégla album, az anyag Japánból való, de Pippi-re emlékeztet, a szalag és a virágok Scrapbolt, a pékzsineg Kroki, a cimke Nőicsizma, a dekorgomb Scrapfellow, és az egészet Pentartos gélpasztával ragasztottam fel(és tettem tartósabbá a papírcimkét és a papírvirágokat), ami egyben a Scrapbook.hu-ra/Gigire is emlékeztet.
2. emlékeztessen a tábori érzésre, és arra, hogy bármi is történik, ez az én hobbim (na, jó életem...), és bárki bármit is tesz, nem hagyom, hogy elrontsa a kedvem.
3. és ezzel a "vastagabb" borítóval, stabilan megáll az egész a lábán :)


És még egy megjegyzés mára.
Az egyik legsokoldalúbban használható, és legszuperebb dolog, ami valaha a kezemben volt. Anno Gigi megjegyzése miatt vettem meg ("odaköt, mint az atom"), és azóta állandóan ezt használom. Jó papírhoz, fához, műanyaghoz, fémhez, ezeket egymáshoz ill. magukhoz ragasztani JÓ ERŐSEN, tökéletes gyorsasággal szárad (van idő módosítani, de nem kell éveket várni), lakk helyett tartóssá teszi az anyagot. (Egyetlen negatívuma van csak számomra, hogy fényesre szárad, ha van matt, az lesz számomra a mennyország).

1 megjegyzés: