2015. május 21., csütörtök

ART - mixed media vászonkép


Az előző bejegyzésben írtam a Scrap táborban elkezdett és egyetlen be is fejezett alkotásomról, egy mixed media technikával készült vászonképről. Gigi workshopján használt Media Ink számomra újdonság volt - és itt a Pentacolor jóvoltából jó sok színben ki lehetett próbálni.
Az előző bejegyzésben írtakhoz kiegészítés: az, hogy ez volt az egyetlen technika, ami számomra újdonság volt, nem azt jelenti, hogy a többi uncsi volt, hanem szimplán tény, hogy a többit ismertem. Emellett pedig maguk a workshopok (és akik tartották :) ), és a bemutatott dolgok nagyon inspirálóak voltak, és ezért szeretem a táborokat, mert tömény inspiráció bomba mindig.
Visszatérve a Média Inkhez. Erős, vibráló színei vannak alapvetően, és érdekes a "textura" ami keletkezik. Klasszul el lehet vele játszani. Mivel általában a kék / zöld kombinációval dolgozom, most sárga / pirosat választottam kihívásképp. (Ami viszont kicsit úgy érzem hiba volt tőlem, jobb lett volna a kísérletezéshez a jól ismert színkombóimnál maradni. De annyira gyönyörű színe volt a napsárgának, és annyira erre a színre vágytam...)
A másik fő technika rajta a repesztőpaszta volt, amihez Kovaxka szuper stenciljét kértem kölcsön, mert teljesen beleszerettem, amikor nála megláttam. (És nagyon köszönöm még egyszer, hogy kölcsönadta!)
A repesztőpasztából még kentem körbe oldalra is, de nagy sietségemben túl sok lett, úgyhogy utólag befestettem.
Ezután a többit itthon fejeztem be, és íme a végeredmény:





A falra került, három fekete keretes kép közé, ezért kapott végül még egy halványabb fekete "keretezést". És ebben a mostani borús időben olyan jól esik ránéznem...


Köszönöm, hogy itt jártál!

2 megjegyzés:

  1. Irtóra tetszik a végeredmény, Hana. Olyan ART-os lett, tényleg. A kedvencem ahogy feketével kontúroztad még a vászon élét, és a rábélyegzések körben. Gyönyörűen mutat az inspiráló, napsárga képed a piros maszattal és fekete-fehér részleteivel a végső helyén. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Gigi! <3 És köszönöm a WS-t és az inspirációt!! :) <3

      Törlés